Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagyon ronda ez a szandál?

Nagyon ronda ez a szandál?

Figyelt kérdés

Nem tudom eldönteni, hogy tetszik vagy sem. Olyan fura, de mégis jó mert nem annyira tucat mint amiket manapság boltban kapni.

[link]

Arra is gondoltam hogy az egész talpát feketére festem, úgy szebb lenne talán!?

Mondjatok véleményt... őszintét ha lehet.

2013. máj. 1. 18:49
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
soha nem venném fel :)
2013. máj. 1. 18:57
 2/17 anonim ***** válasza:
Őszintén? Szerintem nagyon csúnya. Bumfordi, ormótlan, egyáltalán nem nőies.
2013. máj. 1. 18:57
 3/17 anonim ***** válasza:
Hányás
2013. máj. 1. 18:59
 4/17 anonim ***** válasza:
Nem tetszik :/
2013. máj. 1. 19:01
 5/17 anonim ***** válasza:
Ízléstelen
2013. máj. 1. 19:03
 6/17 A kérdező kommentje:
Ti milyet hordtok?
2013. máj. 1. 19:09
 7/17 anonim ***** válasza:
Atya úr isten......Ne haragudj, nem akarlak megbántani, de erre a szandálra szavak nincsenek, olyan ronda. Ez hasonló, mint a magassarkú tornacipő. Semmi értelme, és még rém undorító is. Egy magassarkú szandál legyen csinos, nőies. Én ezt a típusú szandált cigány nőkön tudnám elképzelni, akik a mackómelegítőhöz magassarkút vesznek fel. Na, nekik tökéletes! De neked nem!
2013. máj. 1. 19:09
 8/17 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, nekem semmi nem tetszik ami a boltokban kapható, szóval nem vagyok egészen átlagos öltözködés ügyileg. Kell egy szandál már, de nem tudom honnan vehetnék normálisat, ami vagány, magas, lehet is benne járni, kényelmes is?! Nincs valami ötletetek? Ilyen vékony sarkúak kilőve, abban nem lehet járni.
2013. máj. 1. 19:15
 9/17 anonim ***** válasza:

Hát, nehéz. Pl a Deichmannban lehet telitalpú szandált venni bőven, viszont ott rengetegen vásárolnak, úgyhogy megvan az esélye annak, hogy szembejön veled az utcán a cipőd...

Esetleg, ha nem Graceland-es márkát választasz, hanem kicsit drágábbat: [link]

[link]

[link]

2013. máj. 1. 19:22
 10/17 anonim ***** válasza:
Ez egy borzalom.... fel nem venném.
2013. máj. 1. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!