Hol lehet itt magyarországon olyan cipőt kapni amelyiknek valami platform a neve és nagyon vastag a talpa? :DD
Figyelt kérdés
2013. máj. 1. 12:07
11/17 anonim válasza:
Szerintem pedig nagyon jól néz ki, legalább ötletes, már úgyis elegem van a sok unalmas, egyszerű tornacipőből. [link]
Tessék kérdező, bár ez elég drága, de most ezt találtam legelőször, ha keresgélsz, biztos lesz olcsóbb is.
12/17 A kérdező kommentje:
nagyon jó lenne ha megtudnám venni ^^ mert én nem értem ezt az ebay vásárlást ^^ és ilyen 34-35ös méretben szeretnék :))
2013. máj. 1. 20:09
13/17 anonim válasza:
Sajnálom, de vagy ebayről veszed meg, vagy nincs cipő. Magyarországon ilyet sehol nem árulnak.
14/17 A kérdező kommentje:
:( na mindegy azért köszönöm
2013. máj. 1. 20:11
15/17 anonim válasza:
34-35 cipőméret... hány éves is vagy kérdező? :D 10-11?:)
a sok ^^ méginkább erre enged következtetni.
16/17 A kérdező kommentje:
miéért érdekel? csak megadtam mennyi a méretem és kész -.-" a korom pedig tökmindegy nem? :DD
2013. máj. 1. 20:19
17/17 anonim válasza:
Amúgy külföldön ez a divat.. :)
picit régi a kérdés de mo-n tényleg nem találsz ilyen magasat viszont én nemrég vettem egy dupla magasat a kökiben
ilyet: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!