Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondoltok ha 1 nagyon...

Mit gondoltok ha 1 nagyon kövér fiúnak csontsonány barátnője van?

Figyelt kérdés
2009. szept. 27. 21:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
szerintem nem az számit, hogy hogy néznek ki eggyütt...hanem az hogy szeressék egymást, és ha szerelem van akkor nincs akadály:):)
2009. szept. 28. 21:02
 12/14 anonim válasza:
Én sem vagyok ám apró,és barátnőmön pedig nincs felesleg,hálistennek nem is csontsovány,és teljesen mind1,én szeretem,ő is engem...akor mért érdekeljen hogy más mit gondol ? gondolj bnődre és hoyg boldogok vagytok :D
2009. okt. 3. 22:49
 13/14 anonim válasza:

Mi is pont igy vagyunk a párommal csak mi fordítva :P

Én (lány) vagyok nagy darab a párom meg elég sovány...az elején még eléggé irritált amikor megszoltak meg megbámultak minket...de most már leszarom..igaz még most is idegesit,de ez miatt sose mennék szét vele...imádom,ő életem értelme..ezen kivül meg más nem érdekel...

2010. jan. 3. 23:05
 14/14 anonim ***** válasza:

"szerelem van akkor nincs akadály"

Ez naivitás, kérem. Egy kapcsolat attól függ, hogy egy esetleges harmadik személy elrontja azt vagy sem. Az ő akaratán múlik minden.

2010. aug. 2. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!