Nektek tetszenek az ilyesmi felsők?
2013. ápr. 30. 19:36
1/12 anonim válasza:
nekem csak akkor, ha van alatta egy hosszabb top, szerintem nem divat mutogatni a hasad így..
2/12 anonim válasza:
Osztom az előző véleményét; ha van alatta valami hosszabb, tapadós felső, akkor nagyon jó :)
3/12 A kérdező kommentje:
Nem találtam olyan képet, ahol nincs kinn a csaj hasa, de nekem is úgy tetszik!! Még jöhetnek!
2013. ápr. 30. 20:13
4/12 anonim válasza:
Nekem is csak akkor tetszik, ha van alatta valami, de akkor nagyon..:D
5/12 anonim válasza:
Tetszik, de nekem is csak úgy ha van vmi hosszabb top alatta:D
15/L
6/12 anonim válasza:
Csak az előző válaszadók véleményét tudom ismételni. Tetszik,ha van alatta valami. Főleg ha kontrasztos a két szín :)
7/12 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, az anyaga úgy néz ki mint anyám függönye.
8/12 anonim válasza:
Tökéletes egy hosszabb toppal!:D
Ha nem akarsz toppot húzni alá,akkor esetleg strandra tökéletes a bikini fölé,de máshol szerintem kicsit közönséges,ha csak így egymagába felveszed.
9/12 A kérdező kommentje:
Köszi, mindenkit felpontoztam! Még mindig jöhetnek. #7-nek teljesen igaza van, először nekem is ez jött le, mikor megláttam, de aztán wáááá.. imádom!!
2013. máj. 1. 11:16
10/12 A kérdező kommentje:
Egyébként én úgy gondoltam, hogy valami ilyesmivel venném fel, fehérrel vagy feketével [link] értelemszerűen alá ;D
2013. máj. 1. 11:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!