Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » így gáz elmenni talira?

így gáz elmenni talira?

Figyelt kérdés

sziasztok.. elvileg nem randi sima talim lesz egy fiúval valamikor, de azt mondta h elege van a pcsa csajokból akik rányomulnak, (mert am helyes srác) és akarok neki tetszeni, csinos akarok lenni de más..

szerintetek egy bőbb fehér ing szép gombokkal [link]

[link]

kicsit ami ünneplő hatűsú egy farmer shortba betűrve kiegészítőkkel, szerintetek?

elképzeltem de nemtom, hogy nem e lenne túl elegáns egy sima parki sétához.. cipő meg magassarkú féle .. szóval igazából csak a felsőm lenne ilyen elegánsabb picit, de nem feszülős , hanem bő és betűrve ( és nincs kinna mellem)

17l

2013. ápr. 28. 20:12
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ez jó (nekem tetszene:D )
2013. ápr. 28. 20:18
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a legjobb az lenne, ha úgy öltözködnél fel, ahogy egyébként is szoktál. De ezzel az összeállítással semmi baj nincsen.
2013. ápr. 28. 20:24
 3/9 anonim ***** válasza:
Egy ilyen felsőhöz inkább szoknya illene. Pláne randira.
2013. ápr. 28. 20:47
 4/9 anonim ***** válasza:

ha parkba mentek sétálni, ne vegyél magassarkút. le fog szakadni a lábad, na meg a füvön érdekes lesz.

a szoknyát se erőltesd, mert ha leültök pl a fűbe vagy akárhova és rosszul ülsz le, kellemetlen tud lenni a dolog.

maga az összeállítás tetszik, a kiegészítők/cipő legyen színes, és tökéletes lesz:)

sok sikert a fiúhoz ;)

2013. ápr. 28. 21:02
 5/9 A kérdező kommentje:
köszi de ez baráti tali bizonyos okok miatt.. am egyébként is ilyesmi a stílusom. :) nem az a divat csaj vagyok
2013. ápr. 28. 21:48
 6/9 anonim ***** válasza:
csak ne magassarkút!! parki sétához meg végképp ne! megfájdul majd a lábad aztán elkezdesz nyavajogni és a srác téged foga p*csakirálynőnek tartani én a helyedben tuti nem vennék fel magassarkút viszont ilyen találkára jobb szettet én sem tudtam volna kitalálni :) cipőnek meg valami félcipőszerűt vagy esetleg egy sarutképzelek el ehez a szetthez :) remélem tudtam segíteni
2013. ápr. 30. 17:13
 7/9 A kérdező kommentje:
igen köszi csak azért mert én 159 centi vagyok az illető meg 189
2013. ápr. 30. 18:27
 8/9 anonim válasza:
szerintem jo lesz :) biztos jol all majd rajtad es nem is az a nyomulos ruha ...nekem nagyon tetszik!
2013. ápr. 30. 19:12
 9/9 A kérdező kommentje:
köszi:) persze rem. h találkozunk is!
2013. ápr. 30. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!