Ti hogy hordjátok a tornacipőket, szerintetek az milyen ha én lehajtanám a tornacipőim szárát, az úgy jól néz ki?
Figyelt kérdés
Jól néz ki az hogyha a sima tornacipőm szárát kicsit lefele lehajtom ???2013. ápr. 24. 15:12
1/9 anonim válasza:
Igen egy szűkszárú nadrággal persze
2/9 anonim válasza:
Jól nézhet ki persze. Nem tudom, hogy fiú vagy lány vagy. Én lány vagyok és pl. szoknyával jól néz ki, ha le van hajtva, de persze rövid nadrággal is.
3/9 A kérdező kommentje:
Én úgy akarom, nekem az most tetszik, eddig soha nem hajtottam le, de gondolkozom rajta hogy elkezdjem ??? Sima tornacipőm van 3 sima egyiknek 8 lyuka van 1 oldalon, másik 2-nek 7-7 lyuka van egy oldalon !! szerinted jól néz ki ha az összes cipőből az utolsó 3 lyukból kiveszem a fűzőt és lehajtom ??? trendi szép jól néz ki ?? ?bejön a csajoknak ??
2013. ápr. 24. 15:59
5/9 anonim válasza:
Elmosolyogtam ezen a "bejön-e a csajoknak"-on.
Nekem pl nem. Szerintem a tornacipő tornaórára való.
22 L
7/9 anonim válasza:
Szerintem nem, a magasszárú tornacsuka maradjon magasszárú.
8/9 A kérdező kommentje:
na ???
2013. máj. 7. 18:05
9/9 A kérdező kommentje:
na ?
2013. máj. 7. 18:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!