Melyik áll jobban? Képek lent
Figyelt kérdés
Közeleg egyre jobban a nyár :) Szerintetek melyik áll jobban?
1. [link]
2. [link]
Kort,nemet és indokot is kérnék :))
2013. ápr. 22. 15:28
11/22 bennii válasza:
Hát figyelj az 1. elmegy a 2. az szörnyű, fel ne vedd!
16/F
13/22 anonim válasza:
Ha strandra indulsz, akkor az első.
14/22 A kérdező kommentje:
nem konkrétan csak strandra gondoltam :)
2013. máj. 17. 10:22
15/22 anonim válasza:
Belőlem meg inkább a lábujjközti papucs vált ki ellenérzést egy férfin, de az sem különösebben zavar, a szandál sem. Normális férfi szandált még nem láttam, de nem várnám el senkitől, hogy egész nyáron zárt cipőben rohangáljon csak azért, mert férfinak született. Én átérzem, még szandálban is a lábamnak van leginkább melege nyáron. Sablon, de aki emiatt lenéz, azzal én nem is foglalkoznék.
17/22 anonim válasza:
Hát mivel már megvetted, szerintem így is úgy is hordani fogod őket...
De egyébként mindegyikből vannak szerintem sokkal jobb fazonok, ami nem ennyire papás..
Az első egyénként szerintem annyira nem vészes, csak színben és stílusban megfelelőt ruhát kell felvenni hozzá :)
18/22 anonim válasza:
A strandpapucs strandra jó, máshova nem. A szandál meg sehova, csak kutyasétáltatáshoz meg a kertbe.
16 L
20/22 anonim válasza:
a 2.-at NEHOGY felvedd,az szörnyű!!
az 1. tűrhetően néz ki.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!