Ebben a hónapban még lehet felvenni pamutharisnyát?
Figyelt kérdés
Azt tudom,hogy gyerekeken még elmegy,de felnőttként?Mert reggel még elég hűvös van,és este sincs meleg.Meg ez a tavasz is elég csalós.2013. ápr. 22. 15:23
1/6 anonim válasza:
augusztusban is fel lehet venni de kicsit meleg lesz :)
3/6 anonim válasza:
Hát ha fázol fel lehet... de nekem már a nejlonharisnyában is melegem volt.
4/6 anonim válasza:
Áhh elég már egy sima 20 vagy 40 Den-es nejlonharisnya is :)
5/6 A kérdező kommentje:
Kedves első!Nem is nyárra gondoltam,akkor én még a zoknit sem tűröm meg a lábamon,nem még a harisnyát.De úgy gondolom,még elmegy a pamutharisnya,hiszen ma is láttam pár nőn.
2013. ápr. 22. 23:35
6/6 anonim válasza:
Szerintem egyéntől függ, nem vagyunk egyformák, mindenki maga érzi. Ha pamutharisnyát szeretnél még vedd fel azt, biztos van ami vékony, a nejlont sokan nem szeretik,én sosem foglalkozom azzal,hogy más mit gondol, nekem ahogy jó, úgy öltözködöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!