Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fehér top alá mit vegyek fel?

Fehér top alá mit vegyek fel?

Figyelt kérdés

Vettem egy fehér topot, az egyetlen bajom vele, hogy nagyon átlátszik, így suliba nem akarom fölvenni. :/ Mit vegyek alá/fölé, hogy ne látsszon át és hülyén se nézzek ki?

18/L

2013. ápr. 21. 23:25
 1/6 anonim válasza:
ez nekem is sokszor okoz gondot :| ha elég hosszú a hajad, akkor az jó megoldás lehet szerintem, de egy sál(valami laza, hisz elég meleg van már) vagy egy mellény is orvosolhatja a problémádat :)
2013. ápr. 21. 23:31
 2/6 anonim ***** válasza:
Mellényt, az jó ötlet. Vagy ráhúzhatsz egy másszínű, lazább szabású, lógósabb topot. vagy ilyesmi pólót, csak rövidebbet: [link]
2013. ápr. 22. 04:12
 3/6 anonim ***** válasza:
vannak ezek az átlátszó nyári blúzok, amik elég vékonyak ahhoz, hogy ne legyen bennük meleged (jó, nem 35 fokban). az alá tökéletes egy nagyon átlátszó top is.
2013. ápr. 22. 10:17
 4/6 anonim ***** válasza:
Mennyire látszik át?
2013. ápr. 22. 15:42
 5/6 A kérdező kommentje:
Nagyon. melltartó simán átüt, ami mondjuk majd 40 °C-ban nem fog érdekelni, de most azért kicsit zavar. :D
2013. ápr. 22. 22:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha nem csipkés vagy mintás melltartót veszel alá, hanem valami teljesen simát, az nem gáz szerintem.
2013. ápr. 22. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!