Használhatom még? Vettem egy pólót a kínaiban, és hónaljnál nagyon izzaszt.
Vettem egy felsőt, sajnos olyan anyagbol van hogy kb az egész hónaaljamnál nagy folt keletkezik, így csak kardigánnal merem hordani,mert nagyon szép színe van. Azonban jön a jó idő, nem ismertek valamit ami a hónalj izzadást csökkenti? Vagy valami párna ami felszívja? Sajnos vannak még ilyen felsőim,pl takkoból az összes ruhába izzadok.. Zavaró de megtanultam mit hordhatok és mit nem! Általában trikókat,topokat vagy ingeket veszek hogy ne látszódjon az izzadás. Mindenféle pólóban látszik a nyom, de ha nem emelem meg a kezem,nem zavaró, ennél a pólónál meg mintha futottam volna. Ötletek??:/
17/L
ne hordj műszálas cuccokat, abban könnyebben lehet izzadni.
ha az izzadás kóros, akkor menj el bőrgyógyászhoz, tud olyan szert írni, ami visszafogja.
inkább hordj olyan felsőket, amik hónaljnál lengébbek, így nem tapadnak a bőrödhöz, és nem látszik meg azonnal a folt.
Van egy pólóm, egyszer volt rajtam, műszálas, én is nagyon izzadok benne.
Ne hordd szerintem, mert tönkretesz.
Vagy lefogysz tőle :D Én nem venném fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!