Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol tudnák venni csíkos...

Hol tudnák venni csíkos leggingset?

Figyelt kérdés

Ma egész nap azt kerestem de, nem találtam, helyesebben találtam egyet 12.000 Ft ért , de annyi sok érte szerintem.

(kb max 4000 ft )Milyen üzletekben keressem? Vagy esetleg netröl hol tudnám megrendelni( ne ebay meg ilyeneket írjatok, és legjobb az utánvételes fizetés)

Előre is nagyon nagyon köszönöm !!! :)

2013. ápr. 21. 18:49
 1/5 anonim ***** válasza:
85%
Én még tavaly vettem Tezenisben egy függőlegesen csíkos fekete fehéret kb 5000 lehetett, de még mindig megvan és nagyon szeretem, am a legtöbb Nekem New Yorker-ből van, ott is szokott lenni, bár amit legutobb ott láttam és csíkos volt, az háromnegyedes volt, de az is nagyon jól nézett ki :)
2013. ápr. 21. 18:52
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
TUDNÉK***********
2013. ápr. 21. 18:56
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Benéztem New yorkerbe is csak sajnos most nem volt. de lehet 1 hét múlva benézek még . Köszönöm!

Aki tud az írjon még ! Nagyon megköszönném, oldal is jó .

2013. ápr. 21. 19:47
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Terranovában asszem 3000-4000:)
2013. ápr. 21. 20:59
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

[link]

3500 Ft+ utánvétes postaköltség.

2013. máj. 10. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!