Ilyenkor mit lehet csinálni?
Figyelt kérdés
Nemrég kiírtam egy kérdést, hogy érdemes-e visszavinni egy cipőt ha 1szer volt rajtam (balerina,topánka cipő) és már a sarkán a műbőr jön fel.Van rajta fél év garancia is mondták a boltban. Na mármost visszavittem és azt mondták hogy kopás miatt nem cserélnek plusz hogy az ki is fog szakadni.
Ilyenkor mit lehet csinálni? Teljesen lesokkoltam. Kiakadtam. Hogy létezik ilyen, nem értem....
2013. ápr. 20. 17:19
1/1 anonim válasza:
velem is volt ilyen,vártam 2hetet,addigra kiszakadt és cserélték,de láttam olyan emberkét is aki a bolt mögötti kerítéssel vágta tovább a szakadást hogy cseréljék
másik kellemes meglepetés ami előfordulhat hogy közlik hogy javítani fogják,és még a javított cipő is szétmegy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!