Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Idén divat lesz a mezítlábas...

Idén divat lesz a mezítlábas vászoncipő?

Figyelt kérdés
Egyre több fiút és lányt látok így az utcán, vászoncipő zokni/harisnya nélkül.

2013. ápr. 20. 11:22
 1/5 anonim ***** válasza:
92%

Én titokzoknival látok sok embert vászoncipőben. (Annyira azért nem titkos, hogy ne lehetne észrevenni.) :D

Szerintem ez jobb, a cipőnek is, a lábnak is, én támogatom, én is hordok így sportcipőt. :)

2013. ápr. 21. 09:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha azt szeretnéd, hogy ne vegyék észre a titokzoknid, akkor 1-2 számmal vegyél kisebbet a lábadnál, és hidd el nem fogja észre venni senki! Tapasztalat! :)
2013. ápr. 22. 18:38
 3/5 anonim ***** válasza:
76%
Azért látod mert a Vans cipő lett a divat, ahhoz pedig ocsmány a titokzokni, mert nagyon kilátszik.
2013. máj. 3. 21:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Már tavalyelőtt is divatos volt. A Vans másfél évvel ezelőtti őszi kollekciójában is szerepeltek mezítlábas vászoncipők. Nincs ebben semmi különös. Ezek a tavaszi-őszi időszak átmeneti cipői: a balettcipőnél kevesebbet, a csizmánál vagy a magasszárú tornacipőnél meg lényegesen többet mutatnak meg a lábból, és pontosan ezért szokták őket mezítláb hordani.

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. máj. 4. 19:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Vá de szép lábak ! Én is mezítláb hordom minden cipőm, mert utálom a zoknit ! Vászoncipőm még nem volt, de én is kérdezném hogy idén divat lesz a mezítláb vászoncipő, mert ha igen veszek 1-et és azt is mezítláb hordom !
2013. jún. 28. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!