Mikortól lehet sarut felvenni?
Figyelt kérdés
Ma már nagyon melegem volt a balerina cipő , farmer párosításban ezért gondoltam, hogy jövőhéten esetleg már fel lehetne-e venni a sarut? Nem fáznék fel benne este? Rövidgatyához még hideg van de zárt cipőben hosszúnadrágban meg megsülök:D2013. ápr. 19. 16:13
1/3 anonim válasza:
miért ne vehetnél? szerintem simán... nekem is nagyon melegem volt balerinában, és az időjárás is jó :) végre...
2/3 anonim válasza:
szerintem 25 foktól már mehet. Itt bp-n páran mászkáltak nyitott cipőben, de azért a többségen balerina volt.
3/3 A kérdező kommentje:
Akkor az lesz. Igazából csak attól félek , hogy este fáznék benne, nem akarok beteg lenni.
2013. ápr. 19. 17:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!