Mit lehetne csinálni, hogy ne törje fel a cipő a sarkamat?
Előző nyáron vettem egy cipőt, de csak háromszor volt rajtam és minden alkalommal feltörte a sarkamat. Mivel itt a jó idő gondoltam felvenném, de valószínűleg megint csak feltörné. Ez a cipő lene az: [link]
Lehet vele kezdeni valamit?
Miért hordasz olyan cipőt, ami ennyire sz.r?
Nekem soha nem töri fel, normális cipőket hordok.
Szerintem erre több megoldás is van, próbáld végig őket, ha gondolod; ha egyik sem jön be, akkor inkább vegyél másikat, nem éri meg a szenvedést.
Állítólag kapni cipőtágító sprayt, ami segíthet, illetve a cipész is tud rajta tágítani valamennyit, hogy kényelmesebb legyen.
Aztán ott van a vizes zoknis módszer. Ha vizes zoknival bebújsz a cipőbe otthon, és magadon hagyod, akkor azt mondják, a lábadra idomul. Egy ismerősöm így szokta kényelmessé tenni az új cipőit, szóval lehet van benne valami; én egyszer próbálkoztam vele, de nem vált be. Mondjuk nem bírtam sokáig. :D
Nekem a balerina cipők szokták elsőre mindig feltörni a lábamat több helyen is. Amikor rájövök, hol töri, géz+leucoplast kombóval beragasztom azt a helyet, és úgy hordom, amíg be nem törik. Lehet, nem szép látvány, de sajnos muszáj, nekem ez jött be a legjobban. Egy idő után a hordás annyira betöri a cipőt, hogy a világ legkényelmesebb cipője lesz. Legalábbis nekem eddig így volt. :) Volt olyan balerinám amiben egy-két hétig ragtapasszal is fájdogált a lábam, most meg olyan mintha rajtam sem lenne. Próba szerencse!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!