Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melyiket válasszam uccsó...

Melyiket válasszam uccsó lehetőség a mai nap rá?

Figyelt kérdés

16l vagyok diszkoba megyek szombaton.melyiketválasszam?

[link]

[link]

vagy

[link]

2013. ápr. 17. 19:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Olcsó és putris mind, nemhogy egy 16 évesen, bárkin.

Ha választani kell, akkor az utolsó.

2013. ápr. 18. 17:14
 12/16 anonim ***** válasza:

ha annyira nem vagy képes hogy meghoz egy olyan döntés hogy miben mész k*rválkodni inkább bulizni se menjél

egy 16 évestől elvárható lenne hogy legalább azt eltudja dönteni hogy mit vegyen fel

2013. ápr. 18. 17:45
 13/16 anonim válasza:
Szerintem nem kéne leszólni , egyszerűen jól akar kinézni , amúgy nekem a 3. teszik ;)
2013. ápr. 18. 18:21
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

te is az a fajta csaj vagy akit minden buliban 2 megbasznak??

ha igen akkor lényegtelen mit veszel fel, csak minél több testrészed látszódjon. ha meg nem dugni mész akkor inkább egyiket se, amúgy engem kiráz a hideg ha meglátok ilyenben egy csajt, teljesen kiábrándító, de te életed úgy öltözöl ahogy akarsz

16/F

2013. ápr. 18. 18:27
 15/16 anonim ***** válasza:
63%
biztos mutáns vagyok,de nekem nem kell mindenemet kiraknom ahhoz hogy megnézzenek vagy tetszek valakinek és "furcsa mód" azt vettem észre hogy rajtam kívül még sok nőt megnéznek és csinosak anélkül hogy a seggüket mutogatnák
2013. ápr. 18. 18:29
 16/16 anonim ***** válasza:

15

ez azért van mert a férfiak el tudják(sőt általában meg is teszik) különíteni azt az érzést ha valaki tetszik nekik és azt az érzést ha valakit megdugnának

nálad az elsőt érzik és ezért megnéznek, aki meg kirak mindent annál a másodikat és persze őt is megnézik

2013. ápr. 18. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!