Mikor van a szezonja a hosszú szárú csizma+rövidnadrág párosításnak?
részemről semmikor
amikor elég hűvös van a csizmáshoz, akkor még fázom rövidnadrágban (harisnyával is), amikor már elég meleg van a rövidnadrághoz, akkor már túl meleg a csizma is
De én akkor ezt most nem értem... Egy csomó lányt lehet látni ilyen ruhában flangálni az utcán. Akkor ennyien tévednek a "divatos öltözködés" alatt?
Azt hittem, hogy valós, legalábbis nekem tetszik. Más kérdéseknél is mindenki oda van a párosításért. Akkor most hogy is van ez?
igen, sok mindennel tévednek. ami divatos, az nem azt jelenti, hogy jól is néz ki, sőt!
amúgy ha neked tetszik, hordd, akkor, amikor akarod.
Nekem tetszik:) Szerintem szexis is. Jó, természetesen mindenkinek más az ízlése, milyen is lenne a világ, ha mindenkinek ugyanaz tetszene..
Szerintem ősszel mehetne. Harisnyával, ha kicsit hűvösebb van, mit szóltok?(már akinek bejön)
Amúgy azért köszönöm a válaszokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!