Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagyon gáz a felhajtott szárú...

Nagyon gáz a felhajtott szárú gatya?

Figyelt kérdés

Az egyik gatyám kicsit hosszú rám, úgy leér a földik a szára :D Ha felhajtom az olyan idétlen, nem? Nem gáz az ha hosszabb?

Majd felvarratom de addig is szeretném hordani mert szeretem :D

2009. szept. 24. 12:53
 1/6 anonim ***** válasza:
85%

Én egyáltalán nem tarom gáznak, nekem is van egy farmerem, amit így hordok.

------------

-Felisha-

2009. szept. 24. 13:02
 2/6 A kérdező kommentje:
Nekem is volt régebben de olyan fura és inkább mindig visszahajtom mert zavar :S
2009. szept. 24. 13:04
 3/6 anonim ***** válasza:
70%
Egyáltalán nem ciki!Nagyon sokan direkt hosszabbat vesznek és felhajtják!Jah és pláne most hogy a gyürt fazona divat,ha cikinek tartod semmi gáz!Ne hajsd fel!Hagyd hogy rágyürödjön a cipődre,igazisd úgy el!
2009. szept. 24. 13:10
 4/6 A kérdező kommentje:
okés :D köszönöm:)
2009. szept. 24. 13:38
 5/6 anonim ***** válasza:
én az összes farmeromat felhajtva hordom, csak nem úgy hajtom h a bokámig érjen, mer az gáz :D úgy hajtom, h még ígyis rágyűrődjön a cipőmre (edzőcipő)
2009. szept. 24. 14:05
 6/6 anonim ***** válasza:
A felhajtott nadrágszárral az a baj, hogy baromira rövidíti a lábat optikailag. Szerintem is inkább hagyd, hogy a cipődre gyűrődjön-persze azért igazítsd el :)
2009. szept. 24. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!