Érdemes Converse cipőt venni? Megéri, tartós?
Figyelt kérdés
Még sosem vettem mert drágának tartom. Most viszont találtam egy olyan converse tornacipőt, aminek picit magasabban van a sarokrésze, ami kényelmessé teszi, a nagyon laposban mindig fáj a lábam. Nem tudom megvegyem-e, nem fog hamar szétmenni?
egyébként ilyen: [link]
2013. ápr. 15. 23:24
1/6 anonim válasza:
Ugye tudod,hogy amit linkeltél az nem Converse? Erről nyilatkozni nem tudok,de a converse 4-5 évet lazán kibír.
2/6 A kérdező kommentje:
Pedig a boltban a dobozra az volt ráírva.
De ha tartós akkor jó, ha ez meg nem az akkor nem.
2013. ápr. 15. 23:46
3/6 anonim válasza:
Nekem fekete monocrome van 2éve, szerintem jó fajta, ha tetszik vedd meg. F/29
4/6 anonim válasza:
Ez attól függ, hogy Te most tényleg Converse-t akarsz vagy sem. Ha nem, akkor inkább keress másfajtát, ami olcsóbb, de ugyanaddig bírja. A Converse is cipő...egyszer annak is vége.
5/6 anonim válasza:
Tényleg nem converse van a képen. :D
Amúgy szerintem egyén függő, nekem egészen ugyanúgy szétment seperc alatt, mint az egyszerű kínais vagy egyéb nem menő márkás dorkóm, szóval nekem iszonyat nagy melléfogás volt sajnos kétszer is. xD
6/6 anonim válasza:
A conversek tartósak,medérik az árukat,bár csak azt fizetjük meg,hogy rajta van a converse márka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!