Debrecenben hol vásároltok csinos ruhákat elérhető áron?
nem, nem alkalmira gondolok, se nem turit keresek, hanem sima hétköznapi ruhákat-->Amik fiatalosak, és csinosak pl. farmer, felsők, pulcsik...stb
Ár: 1000-2000-3000-4000Ft-ig Kb
Pl. a Nagyállomásnál van 1 kis kínai ott szerintem szoktak lenni jó cuccok(most vettem 1 farmar csőnacit 3500ért), aztán a petőfi téren van 1 Next nevű üzlet ott is...stb...
Így gondoltam, az üzlet neve, és hogy hol található, milyen árak vannak
Jah és ha láttatok ilyen bazi nagy kendőt, ami most divat a Fórumon kívül akk azt hol, és miylen árban? (mert a Fórumban kb 1500-2000ft között van, és annyit sajnálok kiadni 1 kendőért)
A Nagyállomáshoz közeli kínait én is nagyon szeretem!:)
Sztem még nézd meg az Ázsia Centert, de pl én most a Fórum leárazásait is jól ki tudtam használni!:D A kendő pedig hát....talán nézd meg azt is az Ázsiában, de 1500-1000nél olcsóbban nem bizti h találsz...azért sok sikert!:D
Én nem igazán vagyok kínai párti :S inkább a Fórum üzleteket javaslom, Zarában 2000ért vettem egy felsőt lazán 9000-ről leértékelve :D
Szerintem akkor ha már kicsit különlegesebbet akarsz akkor nézz szét a butikokban a kálvin téren, pl a lépcsőn ha lemész, illetve ugyanott vana kenderkóc üzlet ott is vannak kendők, rengeteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!