Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagyon ciki? bővebben lent.

Nagyon ciki? bővebben lent.

Figyelt kérdés

szóval ezt csak hallottam

hogy egy ismerősöm csőtoppot fel melltartó nélkül.futott a busz után a buszon azt vette észre hogy egy csapat pasi tapsól és nevet rajta.a toppja lecsúszott róla és mindkét melle kilátszott.Veletek történt már hasonló szituáció?ti mit tettetek volna!pls.

2009. szept. 23. 19:02
 1/8 anonim válasza:
98%
sztem ez irtó cikixD én az a tipikus *égek mint a rongy* emberke vagyok. olyan sok hülyeség történt velem, és olyan sokat megcsináltam, hogy most perpillanat egy se ugrik bexD
2009. szept. 23. 19:06
 2/8 A kérdező kommentje:
amugy énis ilyen vagyok...csak nem ilyenben mert amilyen szerencsém lenne tuti ilyesmik történnének velem... oldaltmegkötős bikinit alapból nem veszek mert tuti kioldódna oldalt... hehe
2009. szept. 23. 19:18
 3/8 anonim válasza:
80%

Az én melleim rendre strandon labdázás, ugrálás, stb. végett nem átallanak olykor ki-kivillannixD Egyszer egy ismerősöm hívta fel rá a figyelmemet:$

Jah, és volt olyan, hogy a ciklusom az "utolsókat rúgta", ezért tamponnal mentem strandra, aminek a kicsiny, ám a legrosszabb pillanatban mégis feltűnő hófehér cérnaszála medencéből való kiszálláskor szépen hozzásimult a combom belső részéhez:D Szerencsére hamar rajtakaptam "hófehérkét", sebtiben bevetődtem egy kabinba, és megigazítottam... hát, fütyörészve jöttem ki onnanxD

2009. szept. 23. 19:25
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Elég kellemetlen.

Én múltkor a gyönyörűséges féloldalas topomban feszítettem, és jó ötletnek tűnt fejest ugrani a medencébe. Nos aki utána rám nézett, az megcsodálhatta a fél mellemet, mert a pánt nélküli része úgy lecsúszott mint a sicc..:D

2009. szept. 23. 20:19
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nos, ez baromi ciki :S, szegény
2009. szept. 23. 20:33
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Velem pontosan ugyanez a buszos csőtopos dolog történt meg 14 évesen. :DD Átérzem milyen gáz lehetett.
2009. szept. 23. 20:52
 7/8 A kérdező kommentje:
őontosan mi történt?
2009. szept. 23. 20:56
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Juj ez tényleg nagyon nagyon kínos, sajnálom szegényt :S Bár én valahogy sztem észrevenném ha a mellem kinnt lenne hisz érné a levegő. Egyszer amúgy jártam így egy buliban. Exbbarátom hát nem a táncparkett ördöge, táncolt velem és végighúzta a kezét a derekamon és így lehúzta rólam a felsőt de ez neki nemtom hoyg nem tűnt fel én csak éreztem hogy szorosan tapad ráma keze a felsőm meg jön lefele...nem értem hoyg nem vette észre XD nah mind1...rajtma volt melltartó dfe így is cikinek éreztem c(: Gyorsan visszakaptam magamra és kicsit égő arccal tovább táncoltam majd leültem és lehordtama barátom hogy lehet ennyire figyelmetlen...-.-
2009. szept. 23. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!