Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szép ez a szandál?

Szép ez a szandál?

Figyelt kérdés
12ezer forint volt riminibe vettem olaszba,16L vagyok 1x volt rajtam esküvöbe meg 1x riminibe neonzöld párducmintás ruhával [link]

2013. ápr. 14. 18:14
 1/8 A kérdező kommentje:
milyen lenneezzel a ruhával? [link]
2013. ápr. 14. 18:18
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezeken a válaszokon besírtam xD Amúgy, kedves kérdező, ne vedd zokon, de szerintem giccses a szandál.
2013. ápr. 14. 18:23
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Kellőképpen kurv@s a szandál is meg a ruha is.
2013. ápr. 14. 18:28
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
hát a párducmintás neonzölddel ízléstelen, az ilyen ízlésficamos embereket a busz alá b@sznám :D A linkelt ruha úgyszint ízléstelen, a cipő önmagában csinos, normális fekete, esetleg a cipőcske színével hasonló ruhával felvehető. Bár igazából ha buliba hordanád, teljesen mindegy mit veszel fel, vagy lehúzzák rólad, vagy beleolvadsz a környezetedbe.
2013. ápr. 14. 18:32
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez a szandál sok, szerintem nem szép. A ruha meg.. Végülis minden csak ízlés kérdése. szerintem az sem ízléses. Ha már hátul ennyire nyitott, elől szerintem lehetne kicsit zártabb, így kb. mindened kirakod a kirakatba.
2013. ápr. 14. 18:35
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem botrányos, de te tudod...
2013. ápr. 14. 18:43
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom eldönteni az ilyen kérdéseknél, hogy valaki csak provokatív kamukérdést akart feltenni vagy tényleg ennyire közönséges ízlésficama van.
2013. ápr. 14. 18:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előző válaszolókkal...
2013. ápr. 15. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!