A kimonó milyen anyagból készül?
Figyelt kérdés
Kimonót szeretnék varratni magamnak, de fogalmam sincs, hogy milyen fajtájú anyagot kellene hozzá beszereznem. Úgy emlékszem, hogy selyem, de azóta már mást is hallottam...2013. ápr. 13. 01:34
1/4 anonim válasza:
Az eredeti selyemből, de kérdezd meg a varrónőt/szabót, ott ahol varratni szeretnéd, hogy ő mit ajánl.
2/4 anonim válasza:
Hát, olyan igazi tradicionális gésa kimonót nem igen fogsz varratni, egész életedben dolgozhatnál érte :D
3/4 A kérdező kommentje:
Ööö... inkább az egyszerűbb megoldást választom és kérek apumtól pénzt :D
2013. ápr. 17. 19:58
4/4 anonim válasza:
többféle kimonó is van, vékonyabb vastagabb anyagból, nézz utána a neten
kb anyni hogy beirtam a gogole hogy kimono, második link wiki, jé itt van minden, az is milyen anagból készül, milyen fajtái vannak
plusz egy kis idő és mindjárt megmondom mennyi egy autentikus igazi japán selyem kimono
(nem kell érte egy életen át dolgoznod)
silk kimono japan price, első katt a fizetett hirdetésre
és lám itt van egy csomó
akár 100 dollárért is kapsz meg drágábban
bár szerintem ezek túl olcsók, de pár ezer dolláért már egész biztos minőséget kapsz
de ez csak egy példa volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!