Ez így összeillik? :/
Figyelt kérdés
a cipő barna amúgy...szóval:szürke,fekete,barna.hááát tudom hogy a színek nem nagyon passzolnak,még hezitálok hogy mit vegyek fel,csak az a baj hogy nincs más ötletem.
2013. ápr. 11. 16:59
11/18 anonim válasza:
Szerintem pedig pont nagyon jó alakja van, formás a feneke.
12/18 anonim válasza:
Szerintem is jó a szoknya a fenekeden (lányként mondom), de a cipő ami nem stimmel annyira. :S
13/18 A kérdező kommentje:
értem,:)
tudom kicsit nagy a fenekem,már elkezdtem sportolni,remélem megy le belőle egy kicsi nyárra:D nincs más magassarkúm, lehet kölcsön kérek egyet barátnőmtől, a kabátom mondjuk eleve barna és estére azért felveszem,még úgy is cseréljem le a cipőt?
köszönöm szépen a válaszokat.
2013. ápr. 11. 19:17
14/18 anonim válasza:
Hát szerintem nincs nagy feneked, simán felvehetsz ilyen szoknyát. A cipő színe viszont nem passzol...
15/18 anonim válasza:
A felső és a szoknya jó lenne de csak külön-külön!
De a cipőt semmiféle kép ne vedd föl!!!
Am nem nagy a feneked!!!
16/18 A kérdező kommentje:
köszönöm:D
na jól van most totál elbizonytalanodtam, mindegy majd lesz valahogy:)
2013. ápr. 12. 22:43
18/18 anonim válasza:
Te jó ég, még nagyobb is lehetne a feneked, nehogy már egy lapos seggű valaki legyél. :O Már így is csak pont jó. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!