Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tudtok jó boltokat Londonban?...

Tudtok jó boltokat Londonban? (sos)

Figyelt kérdés

Májusban kiköltözök Londonba 3 hónapra. 15 éves vagyok. Kb már egy éve gyűjtögetem a pénzemet, amit most ruhákra és lakberendezési cuccokra szeretnék elkölteni. Ha valaki volt már kint ilyen ügyben (vagy kint él vagy bármi) tudna nekem mondani pár boltot, ahol (akár használt) ruhák vannak olcsón? Pl mint a Forever21? És jók? Pl starbuckos, jack daniels-es póló, stb. Illetve mondjuk ilyen burberry, stb cuccok használtan. Tuti vannak ilyenek. Ha esetleg tudtok (London 2-3as körzetében leginkább, de bárhol máshol is jó!) ilyen boltokat, ahol nadrágok, pólók, pulcsik, márkás dolgok vannak olcsón, illetve olyan bolt mint pl a Butlers (lakberendezés) akkor légyszi írjátok le hogy hol van, mit találok ott és kb mi mennyibe kerül. Akár egy honlapot is küldhettek

Köszönöm szépen!:)

2013. ápr. 9. 17:44
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!