Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek az gáz ha tornacip...

Szerintetek az gáz ha tornacipőbe megyek discoba? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Na szóval, én jobban szeretnék abba menni mint magassarkúba...de mindenhol azt írjátok h magassarú :( de tudom h meg fog fájdulni benne a lábam:S de ha tényleg az a divat akkor abba megyek....kibirom.

Köszönöm előre is!

Üdv.

2009. szept. 22. 13:17
 1/6 anonim ***** válasza:
84%
hát én ugy szoktam csinálni hogy magassarkúba megyek és viszek magammal topánkát és ha fáj a lábam átveszem...nem nagyon érdekel hogy ki mit gondol...egyébként sokan járnak tornacipőbe :) nyugi nem gáz ha nem magasba vagy ;) csak azért ne szoknyához vagy egyberucihoz vedd fel :D
2009. szept. 22. 13:27
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi szépen :D nem nem szoknyához akartam xD még nem tudom vagy hosszú vagy rövidnacihoz :D
2009. szept. 22. 13:33
 3/6 anonim ***** válasza:
84%
én mindig magassarkót veszek diszkóba (ad egy kis plusz önbizalmat:D), viszont egyik barátnőm is mindig tornacipőben v sportcipőben megy, mert nem szereti a magassarkút, és nem is passzol a stílusához. szóval, nyugodtan viseld te is, lényeg, hogy jól érezd magad benn!:)
2009. szept. 22. 13:50
 4/6 anonim ***** válasza:
83%

Azért mész diszkóba,hogy jól érezd magad(: Ezért úgy öltözöl fel,hogy az kényelmes legyen.Ha te tornacipőbe érzed jól magad vegyél fel azt.De ha épp nőiesebb a stílusod de megfájdul magassarkúba a lábad vegyél egy topánkát/balerinacipőt és abba menj diszkóba.Ez is csinos,nőies csak nem magassarkú:D

Én is pénteken megyek diszkóba és topánkába/sportcipőbe megyek majd időtől függően.Azért nem megyek magassarkúba,mert gólyaavató lesz 4-től 7-ig és kitudja miket kell csinálnunk:D a diszkó meg közvetlen utána lesz(:

14/L

2009. szept. 22. 14:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Menj nyugodtan tornacipőben/lapos talpú cipőben. Én egyszer mentem tűsarkú csizmában bulizni másnap alig bírtam felkelni úgy fájt a derekam :D
2009. szept. 22. 20:40
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem van egy passzés aljú szatén melegítőm ahhoz magassarkút veszek inkább utcára,shoppingolni.Viszont discoba tornacsukával hordom:D Ez így a kedvenc szettem.

De leginkább sport csukákba megyek szórakozni.Ez összeállítás kérdése.

2009. szept. 22. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!