Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagyon szeretek nőiesen...

Nagyon szeretek nőiesen öltözni, szoknyát hordani, meg szép blúzokat, de csak fiús cipőim vannak, így nem merek ilyeneket felvenni mert hülyén néz ki együtt?

Figyelt kérdés
A nőies cipőket is szeretem, csak nincs rá pénzünk, de pénzhiány/stb miatt nem szeretnék lemondani a stílusomról. Tudnátok nekem ötleteket adni hogy hogyan lehetnék nőies, de mégis illjen a fiús cipőhöz a ruhám?

2013. ápr. 8. 18:00
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Sajnos jól mondja az utolsó, meg igazából nagyon kevesebbet se nagyon adnék egy balerináért mert az kiemeli hogy nagy a lábam és az szerintem ne túl vonzó. :(
2013. ápr. 13. 21:40
 12/13 anonim ***** válasza:

Hanyas labad van ?

Egyebkent turkalokban van,hogy tok olcson ki lehet fogni noies cipoket ,akar meg 41-42-es meretben is.

Es nem ugy kell elkepzelni,hogy ezek mind ocskak,mert van,ami ugy nez ki,mintha uj lenne.Utana kell jarni,igaz,de aki keres,az talal ;-)

Raadasul a turiban sok a markas,minosegi cipo is...

Meg egy tipp: az Auchanban is lattam mar parszor nagy meretben is nocis cipoket,egesz jok is szoktak lenni,es 2-3ezer forint koruli aron...Neha szet lehet nezni,ha arra jarsz :-)

(A tornacipot emlito valaszolo voltam)

2013. ápr. 14. 20:21
 13/13 A kérdező kommentje:

43-as lábam van. :(

Köszönöm a válaszokat, megpróbálok keresgélni. :)

2013. ápr. 14. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!