Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mennyibe kerül egy női ballonk...

Mennyibe kerül egy női ballonkabát egy kínaiban? És mennyibe mondjuk a New Yorkerbe, vagy az F&F-be?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 6. 18:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Én tavaly ősszel néztem az Ázsia centerben, egy volt ami tetszett az 12(!!)ezer volt,azt hittem lehidalok...láttam 6-7ért is de azok nem tetszettek. New Yorkert nem tudom,de az F&F újabban nagyon drága lett..nem is értem mire fel.
2013. ápr. 6. 18:55
 2/4 anonim ***** válasza:
Turkálj egyet! :D Szinte minden turkálóban van ballon, 1-2 ezerért vagy ez alatt. Én legutóbb egy vadonatúj Zarát találtam, tovább is bírja mint egy kínais és nagyobb márka mint az F&F vagy a New Yorker.
2013. ápr. 6. 20:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Még valamelyik évben voltam belezúgva. Plázában néztem, már nem tudom melyik boltban, de drága volt, azt hiszem 15 000. Annyit meg tényleg nem ér, még 10 ezret se nagyon, mert egy semmi vézna anyaga van. Mire olyan idő van, hogy nem fagyni meg benne, addigra már kabát sem kell. Szóval szerintem szép, de felesleges. Egy bőrkabáttal jobban járni.
2013. ápr. 7. 11:46
 4/4 anonim ***** válasza:
A kínaiban 5-7 ezer körül mozog, és gagyi. Az Orsayban vettem akciósan annó egy feketét, jó minőségű, 5000 forint volt tizenvalamennyiről leárazva. Tavaly pedig egy Pimkie-set vettem 13000 forintért, de nagyon jó minőségű! Szerintem ha veszel, inkább drágább legyen, de tartson sokáig, és jó minőségű legyen, mintsem hogy minden egyes szezonban vedd a kínais sz.rokat, mert olyan hamar tönkremennek....
2013. aug. 29. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!