Melltartót hordjanak a kismellűek?
Figyelt kérdés
nem hordok melltartót,mert ugye minek?néha szeretnék,mert néhány felső baromira hülyén tud kinézni ilyen félkész cicikkel.XD.talán kényelmesebb is lenne,csakhogy anyukám azt mondja,hogy ha melltartót hordok nem erősödnek az izmaim,és 20éves koromban lógni fognak a melleim.ez igaz?(13.L) 70A a méretem2009. szept. 21. 17:41
11/13 anonim válasza:
Anyu nekem is azt mondja h lógni fog 20éves koromra és olyan leszek mint egy 30éves.
Épp ezért én nem is merem felhozni a témát, hogy szeretnék énis melltartót hordani (14/L)
nem mondom nagynak de kicsinek se a melleimet.
én szeretek anyuval vásárolni, úgyhogy vele szoktam, de nem akarom/merem mondani ezt a melltartós témát.
12/13 anonim válasza:
Nekem is baromi kis melleim vannak(70-75B), kb. 14 voltam, hogy elkezdtem melltartót használni, most 22 vagyok, hát sokat nem nőttek, de hogy nem is lógnak az is biztos:) Én szeretem, hogy nem nagy. Amúgy meg egy jó szabású szivacsos melltartó csodákra képes!:) Az sztem hülyeség, hogy emiatt fognának majd lógni:S.
13/13 anonim válasza:
Sztem hordjál melltartót mert szépen formálja a ciciket és ellensúlyozza azt is hogyha pici. Mert hát, a pici mellnek is megvan a szépsége legalább nem lóg le a térdedig, tehát szerintem mindenképpen fontold meg és ha szeretnél akkor pláne hordjál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!