Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a divat mostansag a tinik...

Mi a divat mostansag a tinik koreben?

Figyelt kérdés
Mik az alapdarabok? Mint pl a 80'-as evekben a farmer volt AZ :) Szoval mi az, ami mindenkin megtalahato?

2013. ápr. 4. 20:49
 1/8 anonim ***** válasza:
farmer
2013. ápr. 4. 21:22
 2/8 anonim ***** válasza:
Az hogy valami divat, meg hogy alap darab, szerintem nagyon messze áll egymástól.
2013. ápr. 4. 21:25
 3/8 anonim ***** válasza:
csőfarmer, lehet színes, pl pink, rózsaszín, sárga, kék zöld, a neon-színek menők, pólón is. Virág/masni a hajban vagy táskán. Színes gumi karkötők (minél több van annál jobb) hát nálunk suliban kb ennyi ami eszembe jutott, de mindenkinek megvan a maga stílusa, az egyetlen talán amit úgy többé-kevésbé mindenki követ az a csőfarmer
2013. ápr. 4. 21:46
 4/8 anonim válasza:
farmer, farmerkabát, bőrdzseki örök divat szerintem :) egy kicsit feszülősebb nadrág, nem kell hogy mozdulni sem tudj benne, lehet az teljesen "slim" vagy "carrot" szabású. jah és mostanában divat az "lezser" - elegancia, szóval elegánsabb cipő + zakó + farmer + egyszerűbb póló párosítás is teljesen divatos :)
2013. ápr. 5. 00:37
 5/8 anonim válasza:
minden ami szegecses!
2013. ápr. 6. 08:54
 6/8 anonim ***** válasza:

Minden, amit előttem leírtak, plusz a magassarkú telitalpú cipők (wedge sneakers).

Szerintem az elegánsabb stílus keverve egy lazább formával nagyon nagy divat.

Plsuz még ott vannak a réteges öltözködések: sima póló+kockás ing+mellény például. Erről jut eszembe a kockás ing, ami ugyanúgy állja az időt.

Ékszerekből: minél több annál jobb. Nálam is most ezek a szilikonos karkötők bejövősek(24db. egy kézen:D).

Meg hát itt van a Swag. Tiszta laza meg minden. Fiúknál a páwa: öltözz "melegen".

A farmer még mindig van. Szűk, kopott vagy színes, sima mindegy.. Bár a bő szárúakat már egyre ritkábban látom, max az egyenes szárú.

Ami még jó: cicanaci bő pólóval vagy inggel.

Ugyanúgy még a bőrdzseki. Vagy farmerral, vagy szoknyával.. Bármivel felhúzod, divatos leszel:)

Gyakorlatilag leírtam, amit előttem írtak, bocsi, csak beleéltem magam:D

2013. ápr. 9. 08:44
 7/8 Pinky Baba válasza:

Lányok: farmer, kivágott póló, hozzáállás pulcsi és cipő, nyaklánc, fülbevaló, szembelógó haj.

Fiúk: csőnadrág lecsúszva úgy hogy kilegyen az alsógatyája, bő póló, nyaklánc, edzőcipő, baseball sapi, szembelógó vagy feltérképezése haj

2013. ápr. 9. 10:18
 8/8 Pinky Baba válasza:
Bocsi, az 1. Sorban az hozzáillő, az utosóban pedig felzselézett
2013. ápr. 9. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!