Mi a divat mostansag a tinik koreben?
Minden, amit előttem leírtak, plusz a magassarkú telitalpú cipők (wedge sneakers).
Szerintem az elegánsabb stílus keverve egy lazább formával nagyon nagy divat.
Plsuz még ott vannak a réteges öltözködések: sima póló+kockás ing+mellény például. Erről jut eszembe a kockás ing, ami ugyanúgy állja az időt.
Ékszerekből: minél több annál jobb. Nálam is most ezek a szilikonos karkötők bejövősek(24db. egy kézen:D).
Meg hát itt van a Swag. Tiszta laza meg minden. Fiúknál a páwa: öltözz "melegen".
A farmer még mindig van. Szűk, kopott vagy színes, sima mindegy.. Bár a bő szárúakat már egyre ritkábban látom, max az egyenes szárú.
Ami még jó: cicanaci bő pólóval vagy inggel.
Ugyanúgy még a bőrdzseki. Vagy farmerral, vagy szoknyával.. Bármivel felhúzod, divatos leszel:)
Gyakorlatilag leírtam, amit előttem írtak, bocsi, csak beleéltem magam:D
Lányok: farmer, kivágott póló, hozzáállás pulcsi és cipő, nyaklánc, fülbevaló, szembelógó haj.
Fiúk: csőnadrág lecsúszva úgy hogy kilegyen az alsógatyája, bő póló, nyaklánc, edzőcipő, baseball sapi, szembelógó vagy feltérképezése haj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!