Fekete koktélruha kék magassarkúval elmegy?
Figyelt kérdés
Nem lesz gáz? A körmömet is be tudom festeni ugyanolyan kék színűre, úgy jobb?2013. ápr. 4. 20:13
1/4 anonim válasza:
Feketéhez minden megy ;), ha a ruha sem túl bonyolult akkor tuti jól fog kinézni.
kerestem egy képet,nekem bejön :)
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! (pont ilyen színű a cipőm:D)
És még egy kérdésem lenne, ha kicsit nagyobbak a vádlijaim, mint kéne, mivel tudom róla elterelni a figyelmet? Mivel kötelező koktélruhában megjelenni az eseményen, látszik az egész lábam, de csak a vádlim vastag és olyan aránytalanul nézek ki :/
2013. ápr. 4. 20:46
3/4 anonim válasza:
akkor viszont nem jo valasztas a kek cipo mivel magara vonja az ember figyelmet. inkabb huzz fekete cipot es felulre valassz egy feltuno kiegeszitot. mondjuk egy orias nyaklancot, tollas bolero, vagy egy csillogos ov stb...
4/4 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!