Hol tudnék szép estélyi ruhát venni?
Figyelt kérdés
Szegeden vagy Budapesten érdekelne, mert nem sok üzletet ismerek, ami ilyesmit forgalmaz. Fiatal vagyok, szóval nem túl konzervatívra gondoltam, de azért előkelőbb kellene. Köszönöm előre :)2013. ápr. 4. 16:38
2/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ :)
és itt milyen ruhákat árulnak? mert nem rajongok a nagyon túlcicomázott darabokért, szóval ezt szeretném elkerülni.
2013. ápr. 4. 16:49
4/10 anonim válasza:
Az Artz és a Zara marha drága. A Dress Box árban elfogadható, azért írtam. Vegyes, van csicsásabb is és szolidabb is. Szerintem több fajta stílust képviselnek.
5/10 A kérdező kommentje:
2013. ápr. 4. 16:58
6/10 anonim válasza:
8/10 A kérdező kommentje:
:)
nem rosszak, de most hosszú estélyi ruha érdekelne :)
2013. ápr. 4. 17:05
9/10 A kérdező kommentje:
ebben az eklektikásban tetszik ez az első :) csak a piros nem az én színem, túl hóka a bőröm xd
2013. ápr. 4. 17:08
10/10 A kérdező kommentje:
valaki tud esetleg még valamilyen helyet? :) gondolkozok a varrattatáson, de félek, hogy nem tudják úgy elkészíteni, ahogy én azt elképzelem. szerintetek?
2013. ápr. 4. 17:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!