Igaz, hogy a nagy ruházati üzletekben (pl. C&A, H&M) a tükörben kamera van elrejtve és folyamatosan figyelnek?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 4. 14:22
11/14 anonim válasza:
Ahova én járok H&M-ben, ott elvileg nincs a próbafülkékben lévő tükrök mögött, de ahogy kilépek a próbafülkéből, ott lesz egy nagy "köztükör" és ott van.
12/14 anonim válasza:
Valamelyik nagy sportáruházat 1-2 éve jól megbüntették, mert pont úgy voltak állítva a kamerák, hogy a próbafülkébe felülről be lehetett látni.
Amúgy a tükrös megoldást én nem tudom elképzelni, azt viszont igen, hogy trükkösen néhol beállítják úgy a kamerákat, hogy be lehessen látni a fülkékbe.
13/14 anonim válasza:
szerintem csak az öltöző folyosóján van, és ugy is nyomon lehet követni hogy mennyit visz be meg mennyit ki :D
14/14 anonim válasza:
Sokan benn hagyjak amugy a ruhát de én már láttam olyan őrt is aki alul a h&mben leskelődótt be csak néztem. El is ment a kedvem a próbától. De sztem tudjak ugy beállítani hogy benézzenék se ha észreveszi őket egy hatoság hogy úgy állítják be majd jól meg lesznek büntetve. Adjanak számot ne pedig így alázzák az embereket hogy kamerázzk félpucéran
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!