Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek a magyar `celebek`...

Szerintetek a magyar `celebek` tényleg eredeti luxus márkákat hordanak, például Dukai Regina Prada, Gucci táskái stb?

Figyelt kérdés
Nem szeretem hasznalni a celeb szot, de igy tudtam kerdesem megfogalmazni.... Szamomra hihetetlennek tunik hogy rengeteg tobb szaz ezer Ft- os kiegeszitoket viselnek amik elerik neha a felmillios, millios osszegeket. Ez letezik? Vagy ok is eloszeretettel megvasaroljak a jo minosegu replikakat, ami nem minosul az ` o koreikbe` sem cikinek??????? Szerintetek melyek az ilyen oldalak? (Vateran kivul) koszonom

2013. ápr. 3. 23:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Igen, eredetit. Sokuknak tehetős barátja van, akinek simán belefér egy félmilliós táska vagy egy kétszáz ezres cipő. Nem beszélve a sok haverról, akiktől még kaphatnak ilyeneket ajándékba.

Akármennyit is keresnek promocióval és rendezvényekkel, ezt önerőből nem tudnák kifizetni. Gucci, Prada és hasonló termékeket biztos nem kapnak maguktól a divatházaktól népszerűsítés végett, túlságosan kis halak ehhez és az úgynevezett 'követőik' nem is tudnák megfizetni ezeket. Egy-egy napszemüveg vagy óra még belefér, de ezek már nem.

2013. ápr. 12. 18:35
 12/16 anonim ***** válasza:
12%
Nem tudom ez miért fáj neked... Én nem vagyok celeb, dolgozom, és igenis megteszem, hogy megveszem magamnak a luxus dolgokat! Prada, Balenciaga, YSL, Gucci, Alexander McQueen, Armani, stb... Ők miért ne tehetnék meg? Tipikus magyar mentalitás, a más pénztárcájában való turkálás. Érdekes, hogy külföldön ez természetes, csak nálunk nagyszám. Nem kell messzire menni! A replika pedig irtó gáz, ha valaki kicsit is ismeri ezeket a termékeket, azonnal kiszúrja a gagyit!
2013. máj. 8. 02:34
 13/16 anonim ***** válasza:
15%
Savanyú a szőlő tényleg!
2013. máj. 8. 02:36
 14/16 anonim ***** válasza:
72%
Miért ne lehetne nekik eredeti? Nem értem, hogy miért kell más pénztárcájában turkálni. Tőlem is megkérdezték, hogy eredeti -e az Armani és a Gucci napszemüvegem. Mivel úgy gondolom, hogy nagyon gáz a hamisítvány, nem hordok olyanokat. Ez megalázó a divatházra nézve. Egyébként meg olyan cuccaim vannak, amikről első ránézésre tényleg csak az tudja, hogy micsoda, aki ezekben jártas. Mondjuk a LV bőröndöm feltűnő, de pl. az Hermés kendőm és Fendi cipőm nem.
2013. máj. 15. 13:32
 15/16 anonim ***** válasza:

szerintem nem eredeti :)

[link]

ez a bizonyíték....annyira látszik h hamis chanel sapka

pedig ez csak egy sapka..nem táska....

2013. jún. 9. 21:49
 16/16 anonim ***** válasza:
53%
Jesszusom előző! :D Ez direkt egy ilyen sapka, ami kifigurázza az eredeti márkát! :D Mellesleg ezt csakis olyan tudja viselni, akinek emellett eredeti cuccai vannak! :) Nem vagy tisztában a dolgokkal, ha ezt hamisítványnak vetted! Írok még egy példát: Céline Paris pólón kifigurázása: a felirat ehelyett Céline Dion. :D De sok ilyet találhatsz még a neten! ;) Ezért Channel ez a Chanel helyett! :)
2013. jún. 15. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!