Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit szólnátok ahhoz, ha lenne...

Mit szólnátok ahhoz, ha lenne "Punk vagyok, nem kommunista! " feliratú póló? Hordanátok? Ezt természetesen punkoktól kérdezem elsősorban.

Figyelt kérdés
Csak mert szerintem nagyon nem helyes, hogy a punkokat mostanság komcsinak hiszik, amikor közben ez egyáltalán nem igaz, "egyszerűen csak" polgárpukkasztás.

2013. ápr. 3. 16:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom ki hiszi azt a punkokról, hogy kommunisták. Én még nem találkoztam ilyennel.
2013. ápr. 3. 16:53
 2/7 A kérdező kommentje:
kb. mindenki, pl. a skinheadek, rockerek, de ez nagyon nagy hülyeség, semmi köze a punknak a kommunizmushoz, mindez a Hétköznapi Csalódások miatt, de ők is megmondták, hogy ez csa kpolgárpukkasztás
2013. ápr. 3. 17:02
 3/7 anonim ***** válasza:

Anno mikor ezekben a körökben mozogtam én is hallottam ezt hogy a punkok komcsik.Tudok olyat aki egyetért ezzel,de tudok olyat is aki nem.Szerintem ez az általánosítás azért alakult ki,mert a punkok többsége szarik az egész politikára,nem foglalkoznak vele.Bár nem tudom igazi punk már nem nagyon van szerintem,az igazi hullám 70-80-90ben volt.A legtöbb mai punk megtöri az egésznek az értelmét azzal amikor megveszik anyuci pénzéből a betkós bakancsot meg ciánkáliban a p.icsás pólókat stb. Na mindegy tisztelet a kivételnek. A p.icsáról egyébként nem tudom mit gondoljak,sose tudtam hova tenni.

A pólóra térve...én nem látom értelmét,nem hordanám.Minek?A punkok szarnaka sztereotípiákra..mit érdekel téged hogy ki mit gondol rólad?Gondoljanak amit akarnak,te tudod hogy mi vagy,mi nem vagy,és ez a lényeg.

2013. ápr. 3. 17:58
 4/7 iostream ***** válasza:

Van a punknak a politikai irányzata, ez az anarchista, baloldali, komcsi rész, és kikúrt mód szánalmasak. Ilyen például a hétköznapi csalódások. És a fiatalok szeretik magukat nagyon komolynak érezni, ezért vannak, akik hallgatják, és ideologizálnak és húdenagykomcsik (azt se tudják, mi az).

Meg van az igazi punk, ami semmi másról nem szól, mint hogy nem tudunk zenélni de mégis toljuk, na, aki meg ilyet hallgat azt pont nem fogja érdekelni, ha lekomcsizzák, hát pont leszarom, nem? Legalábbis egy érettségi szint felett.

2013. ápr. 3. 19:47
 5/7 anonim válasza:
Az igazi punknak pont hogy voltak eszméi és nem csak polgárpukkasztásról szólt. Ezek vagy kommunista vagy anarchista eszmék voltak, a lényeg az egyenlőség volt. Aztán egyre inkább a külsőségek, és a szarunk mindenbe lett a menő.
2013. ápr. 4. 11:38
 6/7 anonim válasza:
96%

Ma már elenyésző az "igazi" punkok száma.Pláne hazánkban.Sőt,mit is nevezünk igazi punknak?

A kezdetek kezdetén kialakult punk mozgalmat?

Azt nem lehet átrakni a mai társadalomba,így nyilván a punk fogalma is változott.

Ma már jószerével,inkább tarajba nyírt hajú csövesekről beszélünk,vagy a már említett,anyám-apám pénzéből brutál kemény fesztivál face 13-14-15 évesekről.

Persze bizonyára vannak olyanok is,akik nem ebből a 2 kategóriából kerülnek ki,de ez a legkevesebb.

Kimész a Blahára,Oktogonra,Moszkvára,Nyugati,Keleti...mit látsz? Tarháló huszonéves fiatalok,kannás bort vedelve élik az "életüket" és ők megmutatják,hogy de nagyon f@sza nekik :)

A pólóra válaszolva egyetértek az előttem szólóval,aki punknak vallja magát,és ennek ellenére mégis érdekli,hogy mit gondolnak róla,az már csak divatmajom.

Ezzel sztem mindent megválaszoltam.

2013. ápr. 4. 16:30
 7/7 Anarchista Punk válasza:

elég ha a piros füzö a job oldali bakancsodba van akkor már tugyák

-a cigányokat kéne felvilágositani a szinekröl mert mindig megkapom hogy skinhead vagyok :D

2013. okt. 31. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!