Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A Cosmopolitanhoz megint...

A Cosmopolitanhoz megint bikinit adnak?

Figyelt kérdés
2009. szept. 20. 16:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
68%
Nem adnak! Ezt honnan szedted? Szeptembert írunk, sőt ami most jelent meg, az már az októberi szám!
2009. szept. 20. 18:43
 2/13 A kérdező kommentje:

Az mindegy, mit írunk. Ma bukkantam rá a hirdetésre egy női portálon.

[link]

2009. szept. 20. 18:54
 3/13 anonim ***** válasza:
68%
És ebből te rögtön azt szűrted le, hogy ezt most lehet kapni. A neten rengeteg régi kép van újságokról, cikkekről stb. Ész hova mész!
2009. szept. 20. 19:22
 4/13 A kérdező kommentje:
Miért van ekkora arcod? Én normál hangnemben kérdeztem meg, ilyen választ vártam volna. Szóval húzz vissza az istállóba anyucihoz! Viszlát!
2009. szept. 20. 19:25
 5/13 anonim ***** válasza:
50%
Nincs nagy arcom, csak nem értem hogy lehetsz ennyire buta. Októberi számhoz bikini? Na, találtál olyat az újságosnál? Nem, mi??? Menj te az istállóba!
2009. szept. 21. 18:35
 6/13 A kérdező kommentje:
Csak nem értem, hogy jössz te ahhoz, hogy valakivel ilyen hangnemben beszélj... Biztos veled is ilyen ordenálé stílusban szoktak és most kiéled magad egy anonim oldalon. :))) Szánalom! és igen, köszönöm kérdésed, találtam ilyen magazint! ;)
2009. szept. 21. 18:45
 7/13 anonim ***** válasza:
50%
Pff. te meg látom azért jöttél hogy vitába szállj... mindegy. bocs hogy válaszoltam!!!!!!!!!!!
2009. szept. 21. 19:07
 8/13 A kérdező kommentje:
Na figyelj... épp te jöttél azért! Ostoba! Meg lehet nézni, hogy normál hangnemben kérdeztem, te voltál kioktató, lekezelő és bunkó!!!! Szóval tényleg jobb lett volna, ha meg se szólalsz... ha csak így megy neked! Minden jót és változtass a stílusodon, mert ez nem emberek közé való!
2009. szept. 21. 19:31
 9/13 anonim ***** válasza:
50%
És az milyen hogy valakinek azt mondod húzz vissza istállóba anyucihoz? Az emberek közé való? Főleg, hogy anyukám már nincs köztünk... különösen jól esett. Na de mindegy, tényleg nem vitázok, többet nem válaszolok erre a kérdésre. Szia.
2009. szept. 22. 10:13
 10/13 A kérdező kommentje:
Egy ilyen ember nem is érdemel anyát! Te kezdted a taplózást, én csak folytattam. Ha normál hangnemben nem megy a válasz, akkor maradj tényleg csendben! Csá!
2009. szept. 22. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!