Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Gólyaavató és diszkó:mibe...

Gólyaavató és diszkó:mibe menjek? Részletek lent.

Figyelt kérdés

Eddig viszonylag sportosan,lazán öltözködtem.ám a nyáron változtam.Most már a nőies,kicsit vagány ruhákat részesítem előnyben.Van egy tök jó farmerom azt veszem fel.De mondjuk felsőt mit vegyek?Van 2tök jó nőies,bulizósabb felsőm csak nyári.Péntek óta fáj a torkom,be van dugulva az orrom ill. folyik.Még az sem biztos,hogy holnap suliba megyek,nem pedig orvoshoz.A gólyaavató pénteken lesz,4-7-ig gólyaavatás utána pedig éjfélig diszkó.Fél órára lakom a sulitól,éjszaka hűvös nem akarok még betegebb lenni.Átmeneti kabátom nincs:(

Mit vegyek fel?

14/L

2009. szept. 20. 12:45
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha mindenképp akarsz menni a buliba(ki nem akarna?), akkor próbáld először egy kicsit kikúrálni magad(itt pl. arra gondolok, h inhalálj kamillateával, vagy vmi hasonló). Ami pedig az öltözködést illeti, szerintem nyugodtan felvehetsz egy nyári felsőt, de mindenképp vegyél fölé kardigánt (amit aztán az iskolában le tudsz venni.) És a torokgyulladás miatt sztem tekeerj a nyakad köré sálat, ami mostanában divatos is. Remélem tudtam segíteni.
2009. szept. 20. 12:59
 2/7 A kérdező kommentje:

köszi a gyors választ!

Persze inhalálok,infra lámpázok,orrcseppezek,mentolos cukrot eszek és be van kötve a torkom,hátha elmúlik péntekig.De ha keddig nem leszek jobban akkor kedd délután elmegyek orvoshoz hogy adjon vmi gyógyszert:D

na akkor kerítek majd vmilyen vastagabb pulcsit:D

2009. szept. 20. 13:03
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

hát szerintem nyugodtan mondhatom azt,hogy szerencséd van:) a mi iskolánkban az a szokás hogy a gólyáknak be kell öltözni. (nekünk pl: fürdőruha,kókuszdió melltartó,fűszoknya stb. és ezt mind októberbe. ahogy tudtunk azér próbáltunk aláöltözni :D )

De nekünk legalább nem volt ilyen problémánk,hogy mit vegyünk fel:D

És érthető,hogy csinos szeretnél lenni. (felsőbb éves fiúknak tetszeni kell :) )

felvehetsz nyári felsőt de pulcsit mindenképp vegyél fel. azt a suliba leveheted,és máris csinos vagy. hazafele pedig nem fázol meg mégjobban. addig meg mindenképp kúráld magad. forró mézes tea, esetleg vmi gyógyszer megfázásra.

remélem tudtam segiteni. aztán jo szorakozást:)

2009. szept. 20. 13:04
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszi neked is a választ!(:

Hát sok felsőbb éves fiú nem lesz,mert úgy szokás,hogy csak a 9-10.évfolyam lehet a suliba.A 10-esek szívatnak minket aztán bulizunk:D

De nálunk nem is lesznek durva feladatok,mert a tanárok ott lesznek és közbe szólnak ha olyan dolog lenne!(:

2009. szept. 20. 13:14
 5/7 anonim ***** válasza:
am melyik suliba jársz?
2009. szept. 20. 15:06
 6/7 A kérdező kommentje:

Gyöngyösön a Keribe:D

te?

2009. szept. 20. 15:10
 7/7 anonim ***** válasza:
bocsi,asszittem h egy suliba járunk,én (szfvár-on)kodolányiba
2009. szept. 20. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!