Gólyaavató és diszkó:mibe menjek? Részletek lent.
Eddig viszonylag sportosan,lazán öltözködtem.ám a nyáron változtam.Most már a nőies,kicsit vagány ruhákat részesítem előnyben.Van egy tök jó farmerom azt veszem fel.De mondjuk felsőt mit vegyek?Van 2tök jó nőies,bulizósabb felsőm csak nyári.Péntek óta fáj a torkom,be van dugulva az orrom ill. folyik.Még az sem biztos,hogy holnap suliba megyek,nem pedig orvoshoz.A gólyaavató pénteken lesz,4-7-ig gólyaavatás utána pedig éjfélig diszkó.Fél órára lakom a sulitól,éjszaka hűvös nem akarok még betegebb lenni.Átmeneti kabátom nincs:(
Mit vegyek fel?
14/L
köszi a gyors választ!
Persze inhalálok,infra lámpázok,orrcseppezek,mentolos cukrot eszek és be van kötve a torkom,hátha elmúlik péntekig.De ha keddig nem leszek jobban akkor kedd délután elmegyek orvoshoz hogy adjon vmi gyógyszert:D
na akkor kerítek majd vmilyen vastagabb pulcsit:D
hát szerintem nyugodtan mondhatom azt,hogy szerencséd van:) a mi iskolánkban az a szokás hogy a gólyáknak be kell öltözni. (nekünk pl: fürdőruha,kókuszdió melltartó,fűszoknya stb. és ezt mind októberbe. ahogy tudtunk azér próbáltunk aláöltözni :D )
De nekünk legalább nem volt ilyen problémánk,hogy mit vegyünk fel:D
És érthető,hogy csinos szeretnél lenni. (felsőbb éves fiúknak tetszeni kell :) )
felvehetsz nyári felsőt de pulcsit mindenképp vegyél fel. azt a suliba leveheted,és máris csinos vagy. hazafele pedig nem fázol meg mégjobban. addig meg mindenképp kúráld magad. forró mézes tea, esetleg vmi gyógyszer megfázásra.
remélem tudtam segiteni. aztán jo szorakozást:)
Köszi neked is a választ!(:
Hát sok felsőbb éves fiú nem lesz,mert úgy szokás,hogy csak a 9-10.évfolyam lehet a suliba.A 10-esek szívatnak minket aztán bulizunk:D
De nálunk nem is lesznek durva feladatok,mert a tanárok ott lesznek és közbe szólnak ha olyan dolog lenne!(:
Gyöngyösön a Keribe:D
te?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!