Látszik, hogy sokan igénytelennek tartják a melegítőt, abban nem mennének el otthonról.
Akkor otthon miért is jó igénytelenül kinézni?
2013. ápr. 2. 15:22
12/26 iostream válasza:
Pontosan azért igénytelenség melegítőben emberek közé menni, mert otthon vagy abban. Ha te otthon is ugyanazt hordod, amit emberek között, akkor te igénytelen vagy.
2013. ápr. 2. 15:28
13/26 anonim válasza:
Logikád 1-es.
2013. ápr. 2. 15:31
14/26 anonim válasza:
Tehát lehet szerinted bármilyen igényes ruhában valaki emberek között, ha otthon is ugyanabban az igényes ruhájában van, akkor az igénytelen.
Ha elmegy otthonról, akkor igényes, de mihelyst beteszi a lábát a lakása ajtaján, azon nyomban igénytelenné válik.
Bazz, a brilliáns elmédet ne csillogtasd társaságban, mert kiröhögnek. :D
2013. ápr. 2. 15:32
15/26 anonim válasza:
Melegítőben pedig nem azért igénytelenség emberek közé menni, mert van olyan, aki otthon abban leledzik, hanem a kinézete miatt.
2013. ápr. 2. 15:34
16/26 iostream válasza:
Nézd, ez a mondat után én nem szidalmaznám más logikáját:
"Látszik, hogy sokan igénytelennek tartják a melegítőt, abban nem mennének el otthonról.
Akkor otthon miért is jó igénytelenül kinézni?"
2013. ápr. 2. 16:02
17/26 A kérdező kommentje:
Ha gáz ha nem gáz én szerintem melegítőbe fogok járni mert nem bírom a farmert...:s
2013. ápr. 2. 16:41
18/26 anonim válasza:
Szerintem az lenne igénytelen ha abban a szerelésben mennél emeberek közé amiben otthon vagy. Szakadt póló kinyúlt bemelegítő stb. Merthogy vannak igényes és nagyon szép bvemelegítők, nem két fillélért hát bocs de én ezt sajnálnám itthonra felvenni. Kutya sétáltatáshoz, boltba szoktam felvenni illetve az edzőterembe is ebbe megyek el, néha más meg mit mond nagyívben l*szarom, ugyanis számomra az az igénytelen mikor valaki nem tud normálisan felöltözni, csiricsáré ruhákban villog és azt hiszi menő. Ez a ciki. Nem a vagány melegítő idióták. Szánalmas...
2013. ápr. 2. 17:07
19/26 anonim válasza:
Olvasd el a hsz-eket, mindenki azt írja, hogy elhanyagolt külsőt kölcsönöz az embereknek a melegítő.
Szerintem is így van.
Ha neked jó, hogy otthon elhanyagoltnak nézel ki, a te dolgod. Nemcsak logikád nincs, elhanyagolt is leszel. A te dolgod.
2013. ápr. 2. 18:37
20/26 anonim válasza:
Miért szerinted egy jó minőségű igényes, minőségi bemelegítő igénytelen külsőt kölcsönöz? Számomra ott kezdődik az igénytelenség hogy valaki büdös, zsíros a haja, lepedékes a foga stb. Illetve kopott szakadt ruhákban jár... De látom te nem tudod hogy mit jelentenek a szavak. Sajnállak. Egyszer hátha okosabb leszel egy kicsivel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!