Hogy lehetne 1 kicsit tágítani/kibővíteni DC fullcap sapkámat?
@19:05
Nem tudom hogy te ezt honnan szoptad ki mert még marhára divatba vannak. Gondolom, te vagy az a komplexusos ember akire kiskorába az anyja ráhúzta a tüdőig érő mackónadrágot meg a szandálzoknit, aztán itt éled ki a komplexusodat, azok az emberek ellen, akik merészelnek vagányan öltözködni...
de apám is óvoda óta csak inget vesz nekem,mackót és farmert pedig semmi esetben sem veszek föl. amúgy meg milyen komplexusom lenne? értek a divathoz,jól öltözködöm,gyakran meg is dícsérnek.a barátaim sokszor tőlem kérdezik meg,hogy mit vegyenek fel egy randira,rajzoltam párszor ruhákat is,amiket egy projekt keretében ki is állítottak,majd egy szabónak emg is tetszettek és meg is varrta őket.most kinn van a szalon kirakatában és veszik is rendesen.
de ha már elemzünk.te valószínüleg a nagypofájú magamutogató justin bieber fan vagy,vagy pedig egy különc hip hop vagy break táncos.A nemedet nem tudom,de ha fiú vagy,akkor valószínűleg slampos csőfarmert,színes sportcipőt és felsőt hordasz,és ugye fullcap,persze tipikus swag-ként törekedsz arra hogy a lehető legízléstelenebb színeket válogasd össze magadnak,amiknek a mérhetetlen összhangjától még a színvak is elhányja magát.Ha csaj vagy,akkor szintén vagy hip hop vagy jb.Ha jb akkor szintén csőfarmer,lányoknak tervezett,de egyáltalán nem szép és nem nőies lapos sportcipő,vagy valami rondább fajta balerina,egyszerű hétköznapi kardigán és póló.Ha hip hop,akkoris csőfarmer,nagyon színes férfi sportcipő,slampos melegítőfölső és fullcap.Mingdegyik eshetőség borzasztó és komolytalan,igényes ember nem öltözködik így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!