Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Converse cípőben mely a...

Converse cípőben mely a hamisítás és melyik nem?

Figyelt kérdés
Sokszor látok olyat hogy a csillag alatt ott egy ŸR . És valaki azt mondja h az a eredeti valaki meg h nem. és valaki meg h a hamísítás ugyan úgy néz ki mint az eredeti. de akkor minek az R ? Most melyik?

2013. ápr. 1. 15:45
 1/3 Dóri vagyok válasza:
Én nem tudom ezeket a betuket, de ha a Converse olcsó azt tuti, hogy hamisítvány. A drága az eredeti.
2013. ápr. 1. 15:51
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha bemész egy hivatalos Converse márkaboltba akkor látni fogod hogy van amelyiknél ott az R, van amelyiknél meg nincs. Ettől még mind eredeti. Usában fel kell tüntetni ez (R)-t, de máshol nem kötelező.

A hamisítványnál ugyanez a helyzet, ugyanúgy néz ki mint amelyikről épp másolták...

2013. ápr. 1. 15:57
 3/3 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/results?search_query=fake+converse+vs..

Az R betű egy dolog, de sok apró igénytelenség van a hamison, amit ki lehet szúrni. Youtubeon sok jó videó van.

2013. ápr. 1. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!