Szerintetek visszaveszik?
Figyelt kérdés
Vettem a takko-ban egy kék nadrágot és iszonyatosan fogott, kimostam és lett rajta egy folt mintha leittam volna valamivel, elég feltűnő, na meg még mindig fog. 80 perces dupla öblítős mosásban mostam a megadott 30 fokon.
Bármelyik üzletbe visszavihetem, vagy csak ott ahol vettem?
És vajon nem e fogják rám, hogy biztos én öntöttem le?
2013. ápr. 1. 10:26
1/3 anonim válasza:
Csak abban a boltban veszik vissza ahol vetted, és a blokkot is vidd magaddal.Azt nem tudom hogy visszaveszik-e mert nem tudom mekkora a folt, de lehet hogy visszaveszik.
2/3 anonim válasza:
Ha nem veszik vissza,dörmögj az orrod alatt egy " na akkor megyünk a fogyasztóvédelemhez",de úgy,hogy ők is hallják.Ne félj a térden állva fognak könyörögni,hogy visszaveszik,csak ne menj el a f.védelemhez!
3/3 A kérdező kommentje:
A combjánál van egy olyan folt mintha leittam volna valamivel kb. 10cm hosszú megfolyás, ami mosás után lett. Elég feltűnő
2013. ápr. 1. 13:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!