Nike Free Run +3 futócipő boltban kb 30. 000 Ft. Lehet kapni amerikai Webshopokban replikát kb 10. 000 Ft-ért amit a Vaterán árulnak 15. 000 Ft-ért. Vett már valaki vateráról ilyen cpőt? Milyen a minősége? Nem gagyi? Elégedett? Strapabíró?
Figyelt kérdés
Nem találok semmit a neten a replikák minőségéről, csak youtubeon vannak videók, amin látszik h a cipő teljesen ugyanaz mint az eredeti... Kérdezném akkor hogy mi a különbség?2013. márc. 31. 18:30
1/2 anonim válasza:
Hát elvileg a replikából kispóroltak anyagokat...Én most szeretnék ilyen cipőt venni, de eredetiben eddig még nem találtam. Te vettél végül?
2/2 A kérdező kommentje:
vettem, és ma is hordom... Teljesen OK
2014. jún. 22. 07:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!