Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, mi a véleményetek a...

Lányok, mi a véleményetek a csőnadrágot viselő férfiakról?

Figyelt kérdés

2013. márc. 30. 23:54
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

A hadnagy úr bűnügyi nyomozó, nem pedig közlekedési járőr, egyébként érdekes, az én családomból senkit nem büntettek meg, lehet azért, mert betartják a szabályokat, és nem a rendőrséget fikázva próbálnak kibújni a felelősség alól?

És nem, nincs protekció, hogy megbüntetik, én telefonálok, és ejtve van a büntetés.

2013. márc. 31. 12:54
 12/24 A kérdező kommentje:
az hülyeség hogy női ruhában járnak,simán gyártanak már férfit belöle
2013. márc. 31. 13:02
 13/24 anonim ***** válasza:

Így van. Nekem is teljesen feszkó, kivéve a seggénél, persze nem ülepes. Így a heréimet sem dörzsöli szét.

2013. márc. 31. 13:04
 14/24 anonim ***** válasza:

hát lehet h gyártanak férfi csőnacit, de azért ne lepődjetek meg h a legtöbb csajnak nem jön be...

én bírom az újításokat, de egy pasi ne legyen már csajos

nekem a csőnacis pasikról az jut eszembe, h egy gyenge, nőies alak, aki egy esti bulin még megvédeni sem tudna...

bocs, de sztem gáz

(esetleg az 5-ös válaszolóval egyet értek...vkinek jól áll, de csak az 1. link)

2013. márc. 31. 14:34
 15/24 anonim ***** válasza:
És általánosítasz.
2013. márc. 31. 15:16
 16/24 anonim ***** válasza:
Ez volt az első büntetésem, be szoktam tartani a szabályokat.Na de ha nincs kitéve a 60-as tábla, akkor én honnan találjam ki, hogy annyival lehet menni?
2013. márc. 31. 15:37
 17/24 A kérdező kommentje:
most a kresz hogy jön ide amúgy emberek? :DD
2013. márc. 31. 15:52
 18/24 anonim ***** válasza:
Hát ha már van lehetőségem a Tisztelt rendőrhadnagy úrral beszélgetni, akkor gondoltam kihasználom ezt a ritka alkalmat.
2013. márc. 31. 15:56
 19/24 anonim ***** válasza:
Igazán nem szükséges urazni. És tényleg nem kéne szét offolni a kérdést. Tegyél panaszt a kapitányságon. Bár nem hiszem, hogy sok értelme lenne.
2013. márc. 31. 16:26
 20/24 anonim ***** válasza:

Amikor történt az eset, akkor panaszt tettem.Amit sikerült elérnem, az az, hogy többet kellett fizetnem.Csak az a bajom, hogy ez most tipikusan olyan helyzet, ahol ha nekem van igazam van sem tudom bebizonyítani, mert úgyis a rendőrségnek van igaza..

Na mindegy, tényleg ne offoljunk, elnézést kérdező, csak gondoltam ha van lehetőségem, akkor kihasználom az alkalmat.

2013. márc. 31. 16:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!