Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan kell matricát felvasalni?

Hogyan kell matricát felvasalni?

Figyelt kérdés

Vettem egy felvasalhatós matricát de nem tudom felvasalni..:( valaki pontosan elmagyarázná hogyan kell? Utána néztem neten de sajnos nem értem. A hátulján ami van védőfólia azzal lefelé kell a ruhára helyezni?

Köszönöm a segítséget!

2013. márc. 30. 14:48
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Egyem a szívedet! Elmagyarázom lépésről lépésre. Oké? :)

1. Ha meg van a kiválasztott ruhadarab, tedd le egy vízszintes tárgyra, például egy asztalra. Eddig minden oké, gondolom. :)

2. Levágsz egy akkora darab zsírpapírt/sütőpapírt, hogy simán le tudd vele fedni a rá vasalandó mintát. :)

3. A ruhára ráteszed a matricát a "védőfóliás" része érjen hozzá a ruhához! És erre ráteszed a sütőpapírt! (Most akkor alul a ruha, rajta a matrica, és rajta a sütőpapír!)

4. Bedugod a vasalót, és amikor felmelegedett, elkezded vasalni a sütőpapírt (mert ugye ez van legfölül) Vasalod vagy 10 másodpercig, majd alánézel, hogy rátapadt-e. Ha igen, készen vagy, ha nem, akkor eljátszod ezt még egy 10 másodpercig. :)

5.Nagyon ügyes vagy! Nem is volt olyan nehéz, ugye? Ha bármi kérdés maradt benne, írj privit nyugodtan! :)

2013. márc. 30. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!