Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mitől ilyen elterjedt a...

Dasistjd kérdése:

Mitől ilyen elterjedt a converse cipő? Kis túlzással minden szembejövő emberen az van. Egy átlagos tornacipő.

Figyelt kérdés
2013. márc. 29. 00:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Sok a hamisítvány, szerintem amiket látsz az embereken, az jórészt kínai. Na, ezért is terjedt el, mert a piacon megveszed fillérekért a másolatot.
2013. márc. 29. 01:09
 2/5 anonim ***** válasza:
Amúgy nem szép cipő szerintem sem, de hát ez az olcsó, sajnos sok szegényebb család van.
2013. márc. 29. 01:10
 3/5 anonim ***** válasza:
nekem az tetszik benne hogy van mindenféle színben, van belőle magasszárú is, és még az is kellemes viselet nyáron. az eredeti annyira nem is olcsó. ám qrvára fáj benne a talpam egy idő után.
2013. márc. 29. 02:28
 4/5 anonim ***** válasza:
ahogy az elozo irta, nagyon valtozatos a kinalata, rengeteg fele mintaban, szinben, fazonban, anyagban kaphato. mindenki talalhat maganak olyaz, ami kozel all hozza es illik a ruhatarahoz. sok ruhadarabhoz is illik.
2013. márc. 29. 02:38
 5/5 iostream ***** válasza:
Mert divat, és a tinik nem akarnak kilógni a többi tini közül.
2013. márc. 29. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!