Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miskolcon hol vannak olcsó,...

Miskolcon hol vannak olcsó, de minőségi ruházati boltok?

Figyelt kérdés

2013. márc. 28. 13:16
 1/4 anonim ***** válasza:
50%

Ez egy nagyon jó kérdés. Sokan a Hádára esküsznek, én még semmit nem találtam magamnak.

Én C&A-ból öltözködöm többnyire, mert nekem minőségileg nagyon bevált. Bár kicsit drága, így megválogatom, hogy mit veszek. De szoktak lenni akciók. Én nagyon megjártam már az alacsonyabb minőségű ruhákkal, így inkább kicsit drágábban vásárolok, kevesebb de szebb ruhám van.

2013. márc. 28. 13:36
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Belvárosban,sétálón:

Metropol több üzlete,most is ki van téve,hogy 1000-3000Ft,nagyon szép dolgokat szoktam venni.

Szintén metropolban a cipősbolt (nem ami elől van,hanem jobb oldalon középen),téli csizmákat most 4ezerért árusitja ki,jó minőségűek.

Villanyrendőrnél a Napsugár,szintén cipőket árul jó áron.

Cosmos: van a pláza emeletén és a szentpéteri kapuban a stop shopban is,szerintem jó a minősége,jó áron vannak ruháik,cipőik is.

Tesco,auchanok üzletsora?Invázió: szintén jó dolgokat lehet kapni (kabátot vettem 10ezer helyett 2ezerért,farmerszoknyár ezresért legutóbb)

2013. márc. 28. 13:36
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Még egy kérdés:nem régiben költöztünk Miskolcra, a Metropol az ami a Centrummal szembe van?
2013. márc. 28. 13:58
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

igen,az az

egymás mellett van,jobbról balra ha szemben állsz: sarkon a cukrászda,mellette bató ház,gyógyszertár,metropol,kinai,kinai

2013. márc. 28. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!