Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit kell még a ruhatáramba...

Mit kell még a ruhatáramba beszereznem?

Figyelt kérdés

Szerintem pont jó, de kíváncsi lennék ti, hogy gondoljátok! Lécci ne gondoljatok pláza cicának, mert a ruháim felét örököltem, turiztam vagy kínais. A másikfelét gyerekboltból vagy rendes butikból kaptam, de ajándékba!!! Köszi előrre is a válaszokat!

30 hosszúujjú póló

35 rövid ujjú

5 3/4-es póló

20 pulóver

3 sapka

2 sál

6 kesztyű

3 mellény

5 kabát

15 bugyi

8 melltartó

20 zokni

10 harisnya

5 fürdőruha

5 pizsama

30 nadrág

10 blúz

20 szoknya

3 ruha

2009. szept. 18. 20:45
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Sztem ez elég :)
2009. szept. 18. 20:54
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól gondolom nagyon fiatal vagy, tehát növésben. Mondd már meg mi a fenének kell neked 30 puli? Ha minden nap másikat vennél fel, akkor is egy egész hónapig nem kerülne sor ugyanarra a darabra. A ruhatáradat ésszerűen kell kialakitani, nem kilóra. Egymáshoz válogatni a darabokat, inkább legyen minőséges, de kettő, mint semilyenből 10. Azt javaslom, hogy csinálj te is egy nagy válogatást, tartsd meg, amire szükséged van, a többit meg csomagold be és vidd olyan helyre, ahol szétosztják a rászorulóknak. Meglátod sokkal nagyobb büszkeséggel fog eltölteni, mint egy agyonzsúfolt gardróbszekrény látványa! (Jövőre már úgysem lesznek divatosak)
2009. szept. 18. 21:06
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen fiatal vagyok 12 éves. Most lett új szobám ezért kaptam 2 gardróbot meg egy nagy szekrényt. Nem érdekel a divat az a lényeg, hogy nekem jó legyen nem leszek csak azért pláza p_csa, mert másnak úgy tetszik!!! Kit érdekel a márka???? Az biztos, hogy nem engem! Ha megtetszik valami a kínaiba ugyanúgy megveszem mintha a Mayo Chix-ben! Nem az a lényeg, hogy márkásak-e a ruháid!!!
2009. szept. 19. 09:41
 4/7 A kérdező kommentje:
És leírtam a kérdésembe is, hogy kaptam nem kértem azt a 30 pulcsit!
2009. szept. 19. 09:42
 5/7 anonim ***** válasza:

szerintem nem kell semmit már beszerezned, csak ha majd ezeket kinövöd vagy megunod, vagy egyszerüen megtetszik a boltban. Örülj neki hogy ennyi ruhád van, én is örülnék ha lenne de nekem fele ennyi sincs.

16/L.

2009. szept. 19. 10:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem most kicsit pihentesd azt, hogy akármelyik ruhadarab megtetszik valahol azt megveszed. Amire szükséged van olyat vegyél, tehát most semmit. Meg szelektálj, gondolom ezeknek a nagyrészét már kinőtted, kifakult vagy nem is tetszik. Inkább azzal van bajod, h nem mersz megszabadulni tőlük. De azt is kell néha, vagy amit nem hordasz azt különtenni, eltenni másnak, aki megörökli tőled. Mi így csináltuk. Inkább ajándékozd olyan helyre, ahol szükség van rá, de ne dobd ki meg ne tartsd addig amíg roncs lesz belőle és mehet a kukába.
2009. szept. 19. 15:10
 7/7 anonim ***** válasza:

szia!

szerintem így is túl sok ruhád van, kivéve a bugyit az lehetne több is. nekem olyan 30 darab van kb. (persze a kifakultakat csak itthon használom, mert abból is van 2-3 db.).

16L

2009. szept. 20. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!