Semmit, ugy alszom ahogy a jó drága édesanyám megszült! :)
2009. szept. 18. 12:59
2/17 anonim válasza:
Általában hosszúujjú felsőben és bugyiban.
A karom mindig ki van takarva és fázik, úgyhogy csak nagyon nagy kánikulában jöhet ujjatlan vagy rövidujjú.
Nadrágot pedig szintén csak extrém esetekben húzok.
Gyerekkoromban standard aludtam zokniban, de most már ha lefagynak az ujjaim se tudom magamon elviselni.
26L
2009. szept. 18. 13:04
3/17 anonim válasza:
általában bugyi és XXL-es póló.de kombinálom boxeralsóval és trikóval. amikor fázok akkor jön a hosszú ujju és nacis pizsi.de van hogy meztelenül. énilyen változatos típus vagyok :D
2009. szept. 18. 13:07
4/17 anonim válasza:
Én vagy meztelenül vagy vmi szexi babydollban, mindegy, hogy mi csak szexi legyen, ne egyszerű vagy sportos.
2009. szept. 18. 13:19
5/17 anonim válasza:
Nyáron hosszú poló, télen nacis pizsi.
2009. szept. 18. 13:29
6/17 anonim válasza:
télen bugyi meg póló (ha nagyon fázok, esetleg valami nadrág, amit találok), nyáron meg csak bugyiba, mert különben megdeglek a melegtől :D
2009. szept. 18. 13:56
7/17 anonim válasza:
Én meztelenül, esetleg télen ha nagyon fázok egy tiszta póló.
Barátnőm szintén, csak ő hamarabb kezd el fázni, és az én pólómat hordja :)
2009. szept. 18. 14:13
8/17 anonim válasza:
ilyen franciabugyi és apám pólóit húzom be rendszeresen...
télen képes vagyok akár egy csak otthon használt farmert és pulcsit is felvenni, iszonyat fázós vagyok. :S
2009. szept. 18. 14:42
9/17 anonim válasza:
Én imádom a pizsiket. Minnél "idétlenebb" annál jobb. Nem tudom miért, de főleg a maci mintásra vagyok rákattanva :) Télen mindig pizsiben alszom, nyáron sokszor alszom polóban és bugyiban.
28/L
2009. szept. 18. 14:58
10/17 anonim válasza:
Alsógatya, póló , nagy melegben csak alsógatya. 18/f
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!