Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Eskuvore mehetek estelyibe?...

Eskuvore mehetek estelyibe? Illetve foldig ero ruhaba?

Figyelt kérdés
augusztusban lesz az eskuvo en egy turkizkek v smaragdzold lagz anyagbol keszult hosszu ruhara vagyom. lehet ezt v nem illik?
2013. márc. 26. 13:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Én voltam kisestélyibe esküvőn. Senki nem volt abba, messzemenően szebb voltam, mint a menyi. És akkor mi van??? Nem dőlt össze a világ.
2013. márc. 26. 16:40
 12/18 anonim ***** válasza:
:O nagyon szép. nekem nagyon tetszik. A színe is. :) Szerintem felveheted lehet h a hosszú nem a legjobb de egyáltalán nem csicsás. Vedd fel bátran :)
2013. márc. 26. 19:01
 13/18 anonim ***** válasza:

11

"És akkor mi van???"

Csak annyi, hogy mérhetetlenül bunkó voltál.

2013. márc. 26. 19:11
 14/18 A kérdező kommentje:
aztmajd a taskahoz igazitanam :D koszonom a valaszokat :D azert meg kitudakolom h mennyire lesz feltuno a mennyasszony ruhajar ne h kellemetlenseg erje(n) :D
2013. márc. 27. 01:25
 15/18 anonim ***** válasza:

Na az jó ötlet :)

mondjuk szivesen venném ha raknál fel képet

2013. márc. 27. 10:08
 16/18 A kérdező kommentje:
hat majd rakok de meg eleg messze van :D sot fogyokurazok ugy h most tuti nem veszemmeg a ruhat. :D
2013. márc. 27. 14:47
 17/18 anonim ***** válasza:
Sok sikert a diétához!
2013. márc. 27. 22:24
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem voltam bunkó, csak szép és csinos! Feltűnően szép és igényes nő vagyok, így ha nem estélyibe megyek, akkor is általában jobban nézek ki mindenkinél. Éjfél után átöltöztem farmerba és haspólóba, mert mindenki átöltözött lazább ruhába. Hát úgy is én voltam a legszexibb. Bocsesz, de azért nem fogom magam direkt elcsúfítani, hogy ne legyek szebb, mint a menyasszony.
2013. márc. 28. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!