13-18 Lányok! Milyen cipőtök van/milyen lesz tavaszra?
Figyelt kérdés
2013. márc. 24. 18:46
2/10 anonim válasza:
ilyesmi, csak nem rózsaszín, hanem zöld :)
3/10 anonim válasza:
Új az bordó, régebbről pepdig fekete lakk Dr. Martens :)
15/L
4/10 anonim válasza:
[link] ő, plusz fekete martens bakancs:D
6/10 anonim válasza:
Nike sport cipőm, Dorko , balerina
7/10 anonim válasza:
Fekete és bordó Martens, bár azt télen is hordtam. Virágos és leopárdos plimsoll/vászoncipő, kék vans authentic, fekete rövidszárú kék, fehér magasszárú converse, [link] egy ilyen és szeretnék még sima fekete suede creeperst.
8/10 anonim válasza:
9/10 anonim válasza:
[link] ilyen:-) egyébként ezen az oldalon rengeteg üzlet,rengeteg áruja fent van, nagyon hasznos amikor vásárlás előtt vagyok mert itt kiválasztom azt ami nekem tetszik és már csak annyi a dolgom, hogy elmenjek és megvegyem. Így nincs az a sok mászkálás,válogatás és boltról boltra járás:-)
10/10 anonim válasza:
fekete lakk dr. Martens, menta zöld vans, barack converse :) de nem csak tavasszal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!